لذت آشپزی

دسر شکلاتی راه راه

نویسنده : الهام | تاریخ : - پنجشنبه بیست و یکم شهریور ۱۳۹۲

آپلود عکس

یک دسر خوشمزه!


مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره: 

آب جوش 1و 2/1 لیوان 
آب سرد 2/1 لیوان 
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و2/1 قاشق سوپخوری 
پودر هات چاکلت آماده 2 بسته 
شکر 4 قاشق سوپخوری شکلات سیاه و تلخ 50 گرم 

این عکس هات چاکلت

آپلود عکس

طرز تهیه: 

آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود . 

آپلود عکس

پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم. 

آپلود عکس


مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن: 
شیر 1و2/1 لیوان 
شکر 5 قاشق سوپخوری 
پودر هات شکلات 1 بسته 
آب سرد 2/1 لیوان 
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و 2/1 قاشق سوپخوری 

طرز تهیه : 

شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . 

آپلود عکس

پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم. 

آپلود عکس


مواد لازم برای قسمت سفید. 

شیر 2 لیوان 
شکر 8 قاشق سوپخوری 
وانیل 4/1 قاشق چایخوری 
خامه 3 قاشق سوپخوری 
پودر ژلاتین 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوری 
آب سرد 2/1 لیوان 

طرز تهیه: 

پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . 

شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . 

آپلود عکس

ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود . 

آپلود عکس

حالا قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود 

آپلود عکس

سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده

آپلود عکس

لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. 





آپلود عکس


آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس


دسته بندی : دسرها
برچسب‌ها: دسرها

 

آخرین مطالب

» مشکل دوستان ( پنجشنبه هفتم آذر ۱۳۹۲ )
» سایت آشپزخونه من ( چهارشنبه بیست و سوم بهمن ۱۳۹۲ )
» چاکلت لاوا کیک (molten chocolate lava cake) ( یکشنبه بیستم بهمن ۱۳۹۲ )
» کیک تولد با خمیر فوندانت ( یکشنبه ششم بهمن ۱۳۹۲ )
» فوندانت مارشملو ( یکشنبه ششم بهمن ۱۳۹۲ )
» کاپ پیتزا با خمیر یوفکا ( دوشنبه سی ام دی ۱۳۹۲ )
» تیرامیسو ( یکشنبه بیست و نهم دی ۱۳۹۲ )
» ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و امام صادق علیه السلام ( یکشنبه بیست و نهم دی ۱۳۹۲ )
» بقچه گوشت و قارچ ( شنبه بیست و هشتم دی ۱۳۹۲ )
» پیتزا با خمیر یوفکا ( شنبه بیست و هشتم دی ۱۳۹۲ )
» بورک گوشت ( شنبه بیست و یکم دی ۱۳۹۲ )
» عید بر همگی مبارک! ( شنبه بیست و یکم دی ۱۳۹۲ )