X
تبلیغات
لذت آشپزی - کالباس خونگی
 
 
 
لذت آشپزی

کالباس خونگی

نویسنده : الهام | تاریخ : - یکشنبه دهم شهریور 1392

آپلود عکس

یکسری نکات برای درست کردن کالباس به دستور اضافه کردم لطفا قبل از اینکه آماده درست کردن کالباس بشین این دستورات رو حتما بخونید

مواد لازم :

مرغ چرخ کرده یک کیلو

سیر 4 حبه

زرده تخم مرغ 3 عدد

آرد 3 ق غ

روغن مایع 3 ق غ

نمک 1 ق م  (مقدار نمک برای این مواد به نظرم خیلی کم بود!)

اسانس دود نصف ق س  (من نداشتم، نریختم)

 


ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پَر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)

 آپلود عکس

طرز تهیه :

تمام ادویه ها را بهمراه نمک و آرد با هم مخلوط کنید .

آپلود عکس


تمام استخوانها و پوست مرغ رو بگیرید و بعد شسته و در صافی قرار بدین .

آپلود عکس

مرغی که من انتخاب کردم حدود دو و نیم کیلو وزن داشت که بعد از پاک شدن یک کیلو گوشت خالص به من داد .

(و مرغی که من انتخاب کردم ، سه تا سینه مرغ بود که وقتی از استخوان جدا کردم یک کیلو گوشت خالص به من داد!)

پوست سیر رو گرفته و بهمراه مرغ دو الی سه بار چرخ کنید .

آپلود عکس

روغن رو به مخلوط مرغ و زرده تخم مرغ و ادویه ها اضافه کنید .

آپلود عکس

بعد اسانس دود رو بیفزایید .

نکته : خوشمزگی کالباس فقط بخاطر سیر و ادویه ها و طعم دودی اون هست پس سعی نکنید هیچکدام از اینا رو حذف کنید .

مواد رو کاملا مخلوط کرده و ورز می دیم .

آپلود عکس

سپس روی یه فویل آلومینیمی قرار می دیم .

نکته : ضخامت فویل ها با هم فرق داره پس سعی کنید فویلی انتخاب کنید که ضخامتش نازک باشه .

بعد دستمون رو کمی خیس کرده و مخلوط رو بصورت استوانه ای شکل می دیم .

آپلود عکس

نکته : ابعاد این استوانه بستگی داره به قابلمه ای که در اون می پزید  . درحقیقت باید داخل قابلمه جا بگیره .

بعد کاملا اونو می پیچیم .

آپلود عکس

حواستون باشه که سر و ته اونو خوب بپیچید که بعدا آب داخلش نفوذ نکنه .

برای محکم کاری و اینکه آب داخل مخلوط مون نره ، بهتره داخل فویل دیگه ای قرار داده و دوباره بپیچید .

آپلود عکس

نکته : طبق توضیحاتی که دادم من داخل سه فویل قرار دادم تا بهیچ وجه آب به داخل اون نفوذ نکنه .

بعد در یه قابلمه ای که داخلش آب ریختیم بمدت یک ساعت قرار می دیم تا بپزه .

آپلود عکس

نکته : آب سطح فویل رو بگیره .

نکته : اگه بخارپزتون بزرگ باشه می تونید داخل دستگاه بخارپز هم قرار بدین یا اینکه بروش بخارپز اونو درست کنید .

بعد از پخت چند ساعت با همون فویل در یخچال قرار می دیم تا حسابی سرد بشه .

نکته : برای برش از چاقوهای لیزری استفاده کنید .

نکته : چون از هیچ نگهدارنده ای استفاده نکردیم پس ماندگاری اون دو سه روز بیشتر نیست .در صورتیکه می خواید بمدت طولانی نگهداری کنید بسته بندی کرده و در فریزر قرار بدین .

نکته : چون نیترات ( ماده مضرر ) نداره بخاطر همین رنگش مثل کالباس و ژامبون های بیرون صورتی نیست .

طعمش عین کالباسهای بیرونه و مو نمی زنه البته پیشنهاد می کنم برشهاش نازک باشه . نمی دونم جریان چیه که برش کالباس توی طعم اون تاثیر می ذاره !؟!؟

بله این هم نتیجه کار ؛ چه برشی ! چه کالباس خوشمزه ای !

حتما بذارید کالباستون کاملا سرد بشه بعد برش بزنید مثل من عجله نکنید که کالباستون ترک نخوره!!!


آپلود عکس

 آپلود عکس

آپلود عکس

حالا با خیال راحت می تونید این ساندویچ رو نوش جان کنید!!!

آپلود عکس


بعدا نوشت: من دوباره این کالباس رو درست کردم ایندفعه یک نکاتی رو رعایت کردم که خیلی عالی شده بود

هم ظاهرش، هم مزه اش

کالباس خیلی عاااااااااالی ، کاملا نرم و خوشمزه مثل اونای بیرون! می تونستم برش های خیلی نازک بزنم، با اینکه چاقوی تیز و خوبی نداشتم!

آپلود عکس ببینید چقدر نرمه! آپلود عکس

ایندفعه نمک رو بیشتر کردم (سه قاشق مربا خوری برای یک کیلو گوشت مرغ بدون استخوان ) این ادویه ها رو هم اضافه کردم علاوه بر ادویه های قبلی که میریختم: ادویه پاپریکا و ریشه جوز بویا (هندی) پودر پیاز از هر کدوم یک قاشق مرباخوری وقتی مواد رو روی فویل ریختم دستم رو چرب کردم و مواد رو کاملا فشار دادم چند بار این کار رو کردم تا موادم کاملا منسجم بشه و هوای داخل مواد خارج بشه بعد فویل رو محکم بستم. دفعه های قبل که درست می کردم موقع برش خورد میشد ایدفعه خیلی خیلی عالی شده بود هم مزه اش هم ظاهرش!!! آپلود عکس این نکاتی که گفتم رو رعایت کنید نتیجش یک کالباس خونگی خوشمزه میشه!


منبع: http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=892:kielbasa&catid=103:modern&Itemid=161


دسته بندی : انواع غذا1
برچسب‌ها: انواع غذا, کالباس خونگی

 

آخرین مطالب

» مشکل دوستان ( پنجشنبه هفتم آذر 1392 )
» سایت آشپزخونه من ( چهارشنبه بیست و سوم بهمن 1392 )
» چاکلت لاوا کیک (molten chocolate lava cake) ( یکشنبه بیستم بهمن 1392 )
» کیک تولد با خمیر فوندانت ( یکشنبه ششم بهمن 1392 )
» فوندانت مارشملو ( یکشنبه ششم بهمن 1392 )
» کاپ پیتزا با خمیر یوفکا ( دوشنبه سی ام دی 1392 )
» تیرامیسو ( یکشنبه بیست و نهم دی 1392 )
» ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و امام صادق علیه السلام ( یکشنبه بیست و نهم دی 1392 )
» بقچه گوشت و قارچ ( شنبه بیست و هشتم دی 1392 )
» پیتزا با خمیر یوفکا ( شنبه بیست و هشتم دی 1392 )
» بورک گوشت ( شنبه بیست و یکم دی 1392 )
» عید بر همگی مبارک! ( شنبه بیست و یکم دی 1392 )